top of page

La Nucia

Costa Blanca North

426

414900

Woning

La Nucia

Costa Blanca North

Project Beschrijving

De residentiële villa’s zijn gelegen in een bevoorrechte plaats tussen zee en bergen. La Nucia is gelegen in de regio van La Marina Baixa op ca 10 km van Benidorm en ca 3 km van Altea.

In de onmiddellijke omgeving kan u wandelen of fietsen op de prachtige paden van ca 23 kilometer die door het beschermde gebied lopen. Alle voorzieningen zoals scholen, supermarkten, restaurants, het winkelcentrum La Marina, Terra Mitica, golfbanen zijn nabij gelegen.Op de begane grond is de villa verdeeld in een woon- en slaapgedeelte. De mooie woonkamer met open keuken geeft toegang naar een groot zonovergoten terras met privé zwembad. In het slaapgedeelte vinden we de ouderslaapkamer en een badkamer. 

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met hun eigen complete badkamers en directe toegang tot het prachtige terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. 

De villa's hebben ook een onafgewerkte kelder van ca 115 m².Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Project Details

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Locatie details

38.5780565

Altitude

-0.1337932

Longitude

Bewoonbare oppervlakte

96

Extra's

Private pool

Intercom

Air conditioning pre-installation

Aerothermal system

Marlies Baert

bottom of page