top of page

San Javier

Costa Calida

414

385000

Woning

San Javier

Costa Calida

Project Beschrijving

Residentieel complex van villa's gelegen op de tweede lijn van de Roda golfbaan in San Javier, in het zuiden van de regio Murcia en dicht bij de kust, op slechts 4 km van de stranden Los Narejos en Los Alcázares en gelegen op 36 km van de luchthaven van Corvera. 

De urbanisatie is voorzien van 24 uur bewaking, waardoor rust en veiligheid in deze woonwijk gegarandeerd is. Allerlei voorzieningen zijn te bereiken na enkele autominuten. 

De woning is wijds opgedeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers met een badkamer en een groot privé terras met panoramisch uitzicht op de golfbaan. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met badkamer, de open lichte keuken met een centraal eiland, die aansluit op de woonkamer. De woonkamer geeft uit op het zwembadterras via grote ramen, waardoor één enkele woonruimte ontstaat die het interieur met het exterieur verenigt.Neem contact met ons op voor meer informatie. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Project Details

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Locatie details

37.777962

Altitude

-0.85855057

Longitude

Bewoonbare oppervlakte

132

Extra's

Air conditioning

Private pool

Underfloor heating in bathrooms

electric blinds

Aerothermal system

electric blinds

Pre-installation of solar panels

Marlies Baert

bottom of page