top of page

Monforte del Cid

Costa Blanca South

387

310000

Woning

Monforte del Cid

Costa Blanca South

Project Beschrijving

Prachtig gelegen appartementen en duplexen op de bekende golfbaan FONT DEL LLOP, met uitstekende oriëntatie en een spectaculair uitzicht op de golfbaan en de bergen. De appartementen, ontworpen in moderne stijl en van uitstekende kwaliteit, hebben een gemeenschappelijk zwembad en tuin.  Elk appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats met private berging.  Deze zonnige appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken, lichte woonkamer en een groot terras met panoramisch uitzicht op de golfbaan en het clubhuis. Ze worden volledig afgewerkt opgeleverd met een Aero thermisch systeem (vloerverwarming, airconditioning en boiler) en keukentoestellen.

De Font del Llop golfbaan is strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante. Het ligt op 20 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Alicante, op 20 minuten van de golfbaan. Bovendien verbindt een modern wegennet het met de belangrijkste steden van Spanje. Font del LLop Golf Resort ligt op 25 minuten afstand van de prachtige ongerepte stranden van de Middellandse Zee. 

Wilt u meer informatie over deze aanbieding? Vul het bijgevoegde formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Project Details

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Locatie details

38.3335627

Altitude

-0.7048482

Longitude

Bewoonbare oppervlakte

80

Extra's

Air conditioning

Lift

Home appliances

Terrace

Communal swimming pool

Terrace

Storage room

Underfloor heating throughout the property

Marlies Baert

bottom of page