top of page

Finestrat

Costa Blanca North

216

900000

Woning

Finestrat

Costa Blanca North

Project Beschrijving

Deze villa heeft een apart design en is gelegen in een natuurlijke omgeving op de Sierra Cortina in Finestrat met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm. 

Op de gelijkvloerse verdieping is er een slaapkamer met badkamer en een ruime woonkamer met een open keuken waar de grote ramen direct toegang geven tot de tuin met een privé zwembad. Op de éérste verdieping zijn er nog twee slaapkamers met elk een privé badkamer en een eigen terras waar het uitzicht adembenemend is over de zee en de omliggende bergen. Het grote solarium geeft uiteenlopende mogelijkheden met een prachtig uitzicht. Een perfecte locatie, in alle rust, voor verscheidene sporten in open lucht waaronder golf, fietsroutes en wandelingen. Alle diensten en het commerciële centrum La Marina liggen op 2 kilometer en de verschillende zandstranden bereikt u na 5 autominuten.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding? Vul dan het bijgevoegd formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Project Details

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Locatie details

38.5536842

Altitude

-0.176503

Longitude

Bewoonbare oppervlakte

145

Extra's

Air conditioning

Home appliances

Garden

Intercom

Private pool

Intercom

Solarium

Terrace

Marlies Baert

bottom of page